Hot sexy string

  Online hot sexy string, goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering, als uw bestelling groot genoeg is, kan meer geld te besparen.  

Mannen kopen ondergoed voor vrouwen zaken die aandacht nodig hebben
Ondergoed is een tederheid van een vrouw, een vrouw om het bezit van c string een huisdier. Dragen genieten van het proces, de vrouw van hun eigen vol verwachting, vol medelijden, een beetje narcistische middelen. Vrouw in ondergoed emotie, is een geheim plezier in de natuur. Mannen zeggen dat ze houden van hun vrouwen, maar er zijn verschillende vrouwen hun ondergoed gekocht? Voor mannen kan het ondergoed worden sexy string verzonden naar een van de beste cadeaus een vrouw. Hoe u de juiste lingerie te kopen, voordat de mannen aanzienlijke twijfel, dan is St. rijm ondergoed kleine series tot een paar opmerkingen maken.

Eerste, kopen lingerie moet kiezen voor de kleur

Je weet wat meisjes zoals ondergoed is altijd een goed idee, want sexy strings er is een enorm verschil in katoen sportbeha en die zijn satijn, zijde, kanten beha prachtig, ook om te herinneren haar huidskleur en haarkleur, want als zij bleek was , ivoor of wit ondergoed te maken dan haar blik ziek en moe; als ze donker, champagne beter dan wit effect; als ze rood haar, vermijd oranje en roze kleur. Sportbeha is meer geschikt voor string mannen kleine borst meisjes, en magie beha goed, maar niet het soort minnaar wil je dingen per dag (ze zijn erg stijf, alsof de oude bh).

Ten tweede, koop lingerie hoeft niet te kopen een koopje

Koop duurder duurder om te kopen, immers, u niet wilt dat uw significante strings kopen andere ziet eruit als een goedkope tape, is het niet ?! U koopt ondergoed meestal vertellen een vrouw, je wilt haar te maken een soort vrouw, niet alleen wat je wilt dat ze ondergoed te dragen; en omdat ze al weet wat ze is een vrouw, ze zal je niet waarderen van de kleverige seks winkels om goedkope heren string kopen goederen te kopen.

Ten derde, koopt lingerie voor een verkiezing op maat

Mensen kopen een beha, is het vaak heel simpel helemaal, optimistische stijl direct te kopen. Maar de mannen c string kopen in de pick wanneer dergelijke geschenken, de meeste niet de "professional." Vooral wanneer de grootte van de krant, "een palm" is de meest voorkomende. Kleine bedrijven van het internet naar een maat Bespaar hoop vinden bij het kopen van lingerie voor zijn geliefde vrouw vrouwen in string zal niet slordige fouten.

 

De kloof tussen de bovenste en onderste borst onder de buste buste cupmaat

Een 70A rond 70cm 80cm 10cm

70cm 82.5cm 12.5cm over B 70B

70cm 85cm 15cm rond C 70C

Een 75A rond 75cm 85cm 10cm

75cm 87.5cm 12.5cm over B 75B

75cm 90cm 15cm rond C 75C

Een 80A rond 80cm 90cm 10cm

80cm 92.5cm 12.5cm over B 80B

80cm 95cm 15cm rond C 80C

Een 85A rond 85cm 95cm 10cm

85cm 97.5cm 12.5cm over B 85B

85cm 100cm 15cm rond C 85C

Een 90A 90cm 100cm 10cm rond

102.5cm 90cm 12.5cm over B 90B

90cm 105cm 15cm rond C 90C

Sommigen geloven dat de tijd om meer dan kopen ondergoed voor vrouwen dan goedkope strings weet niet wat te doen, kopen ondergoed zeker licht op je seksleven, maar het zal niet een beslissende manier, maar het laat zien dat je nog steeds bepalen hoeveel Het haar is om je hunkert naar dit feit. Als een man met een vrouw om ondergoed te kopen, is een gekwalificeerde man; als hij persoonlijk te kopen ondergoed aan de vrouw, het dames strings is een zeer attente man.

Sommige vrouwen in de zaak van altijd zo conservatief, traditioneel, en dit kan weerspiegelen ze zijn ook conservatief, traditioneel, geen nieuwe dingen te proberen, man. Zij zullen een voorzichtige benadering Duirenduishi ze zijn niet agressief en verwacht niet goedkope strings kopen dat ze zullen puinhoop dingen nieuw.
Sommige vrouwen op de kant, kant, strikken en andere ondergoed was speciale voorkeuren, ze zijn goed fantasie, romantische liefde, het nastreven van de visie van de vrouwelijke schoonheid, beter romantisch, zal in Franse stijl sfeer zijn het meest goedkope c string geschikt voor hen.
Sommige vrouwen altijd als sexy ondergoed, laag uitgesneden door bloemen zijden gewaad, borst cup beha groot genoeg borst, sexy string leveranciers in de buurt door bloemen zwart ondergoed, zwart visnet zijde broek, een rode zijde riem opknoping al hun ondergoed ...... Het is een persoonlijke goedkope sexy string materie, mijmeren ze met hun lichaam en liberale seksuele houdingen best trots op.
Geen speciale aandacht aan stijl en kleur wanneer Sommige vrouwen kopen ondergoed ding, maar alleen de belangrijkste praktische doeleinden. Zij zullen kiezen niet mooi, praktisch, duurzaam, comfortabel ondergoed daarvan; kleur, vlees en wit zal goedkope sexy strings de neiging om accessoires kleding te vergemakkelijken. Uiteraard is dit soort vrouwelijke karakter is eenvoudiger, slordig, niet elegant, niet pretentieus, zeer praktisch.
Contra: matig gewicht vrouwen niet nodig om gewicht te verliezen, groothandel c string als je echt wilt afvallen, is te vertrouwen op een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging met, eet wat borst voedsel, aan te vullen met meerdere collageen, niet gek diëten niet willen om een ​​goede lichaam u We moeten doen.

Ten tweede, te veel met die kanten beha en fiber textuur
Voor meer kanten beha, zouden veel vrouwen willen groothandel sexy string kleden, voelen ze zich mooi en sexy. Maar als een vrouw draagt ​​vaak te veel kant, beha fiber chemische stoffen, vatbaar voor blozen, jeuk of dermatitis en andere huidaandoeningen. Bovendien herhaalde wrijving tepel beha, de beha van synthetische vezels in de tepel veroorzaken borstkanaal verstopping. Na verloop van tijd, het kanaal dat wordt groothandel sexy strings geblokkeerd, niet alleen van invloed op de toekomst van borstvoeding, of zelfs mastitis veroorzaken.
Confrontatie methode: verandering in weefsels van katoen beha, zijde, enz., groothandel strings kopen Adviseerde vrouwen voorrang te kopen, met name vrouwen die borstvoeding geven en patiënten met borstkanker.
Ten derde, Hanxiong bult
Hanxiong bult is taboe voor meisjes, veel meisjes zitten, staan, lopen c string leveranciers alle gebogen hoofdstad, geeft niet alleen de terneergeslagen sfeer, en onderdrukking van de borst, bloedtoevoer wordt glad, waardoor de borst dwerggroei. En je moest een bult te maken borsten er nog meer kleine, mensen denken dat je niet een zelfverzekerde persoon.