Sexy lederen lingerie online verkoop

  Online verkoop sexy lederen lingerie, leren lingerie alle fabrieken uit China, onze fabriek heeft een goede reputatie in China, kunt u kopen.  

Sommige vrouwen in de zaak van altijd zo conservatief, traditioneel, wetlook lingerie en dit kan weerspiegelen ze zijn ook conservatief, traditioneel, geen nieuwe dingen te proberen, man. Zij zullen een voorzichtige benadering Duirenduishi ze zijn niet agressief en verwacht niet dat ze zullen puinhoop dingen nieuw.
Sommige vrouwen op de kant, kant, strikken en andere ondergoed was speciale lingerie leder voorkeuren, ze zijn goed fantasie, romantische liefde, het nastreven van de visie van de vrouwelijke schoonheid, beter romantisch, zal in Franse stijl sfeer zijn het meest geschikt voor hen.
Sommige vrouwen altijd als sexy ondergoed, laag uitgesneden door bloemen zijden gewaad, leren lingerie borst cup beha groot genoeg borst, in de buurt door bloemen zwart ondergoed, zwart visnet zijde broek, een rode zijde riem opknoping al hun ondergoed ...... Het is een persoonlijke materie, mijmeren ze met hun lichaam en liberale seksuele houdingen best trots op.
Geen speciale aandacht aan stijl en kleur wanneer Sommige sexy lederen lingerie vrouwen kopen ondergoed ding, maar alleen de belangrijkste praktische doeleinden. Zij zullen kiezen niet mooi, praktisch, duurzaam, comfortabel ondergoed daarvan; kleur, vlees en wit zal de neiging om accessoires kleding te vergemakkelijken. Uiteraard is dit soort vrouwelijke karakter is eenvoudiger, slordig, niet elegant, niet pretentieus, bh leer zeer praktisch.
Contra: matig gewicht vrouwen niet nodig om gewicht te verliezen, als je echt wilt afvallen, is te vertrouwen op een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging met, eet wat borst voedsel, aan te vullen met meerdere collageen, niet gek diëten niet willen om leren catsuit een ​​goede lichaam u We moeten doen.

Ten tweede, te veel met die kanten beha en fiber textuur
Voor meer kanten beha, zouden veel vrouwen willen kleden, voelen ze zich mooi en sexy. Maar als lederlook lingerie een vrouw draagt ​​vaak te veel kant, beha fiber chemische stoffen, vatbaar voor blozen, jeuk of dermatitis en andere huidaandoeningen. Bovendien herhaalde wrijving tepel beha, de beha van synthetische vezels in de tepel veroorzaken borstkanaal verstopping. Na verloop van tijd, het kanaal dat wordt geblokkeerd, pvc ondergoed niet alleen van invloed op de toekomst van borstvoeding, of zelfs mastitis veroorzaken.
Confrontatie methode: verandering in weefsels van katoen beha, zijde, enz., Adviseerde vrouwen voorrang te kopen, met name vrouwen die borstvoeding geven en patiënten met borstkanker.
Ten derde, Hanxiong bult
Hanxiong bult is taboe voor meisjes, veel meisjes zitten,groothandel leder lingerie staan, lopen alle gebogen hoofdstad, geeft niet alleen de terneergeslagen sfeer, en onderdrukking van de borst, bloedtoevoer wordt glad, waardoor de borst dwerggroei. En je moest een bult te maken borsten er nog meer kleine, mensen denken dat je niet een zelfverzekerde persoon.

Ten vierde, de keuze om stalen prop te leder lingerie groothandel gebruiken met spons beha maakt de kist heel beter
Vrouwen Om de borst meer rechtop, aantrekkelijker te maken, heeft "draad" en "SpongeBob" een belangrijke rol gespeeld in de bh's. Maar weet je, er is een bepaald gewicht stalen prop, zal de borst te onderdrukken, waardoor de bloedcirculatie, zal een goedkope lingerie leder lange tijd het borstweefsel van verschillende ziekten te maken. Vrouwen in de aankoop beha, de beste keuze is geen staal zorg. Bovendien wordt weerspiegeld in de borst "grote en mooie" bra materiaal --- spons te maken, wordt de schade ook verdisconteerd. PU schuimbeker is vervaardigd uit een polyol of polyol ether, goedkope leren lingerie TDI tolueendiisocyanaat, een schuimmiddel en een verscheidenheid van chemische additieven gemaakt. TDI is een zeer giftige chemische stof. Hoewel er geen direct bewijs dat de TDI geassocieerd met borstkanker, maar dierproeven, TDI TDA uit de thermische ontleding van tolueen di-amine, wordt erkend als kankerverwekkende stoffen. lederen lingerie sexy PU-schuim cup gemaakt van sporen TDI voortvluchtige gas bedreiging wordt geabsorbeerd door de huid van de borst is altijd aanwezig.
Tegen: Als je een beha met een stalen zorg te kopen, de beste zorg te ontmantelen de stalen na het dragen, met borstkanker sexy lederen lingerie groothandel hyperplasie vrouwen moeten aandacht besteden, is het het beste de beha niet te gebruiken met een stalen prop, of het gebruik van deze beha te verkorten tijdig zorgen bloedcirculatie rond de borst.

Ten vijfde, de "borst van de vrouw als lederen lingerie sexy groothandel een tijd squeeze squeeze altijd er nog steeds."
Lange termijn resultaten van splitsing te verminderen of te voorkomen borst lymfe terugkeer, lokale arme bloed, wat resulteert lingerie leder leveranciers in hyperplasie, en verlengde de borst een beperkte mobiliteit, zal ook van invloed op de normale ademhaling. Bovendien knijpen splitsing maakt de vezelbundel in de borst en borstkanaal langdurige druk kan invloed hebben op de afscheiding van melk en postpartum leren lingerie leveranciers ontlading rechtstreeks de toekomst van de lactatie.